London

Good morning London

 

 

Jag tog tuben in till city igår och kom efter en lång tid till Hampstead där min kompis Janneke och hennes kille Igor bor. Hon och jag gick till ett riktigt trevligt hamburgerställe här och åt en sen middag. Jag var så hungrig och en saftig burgare var precis vad jag behövde. Så roligt också att ses igen och plocka upp där vi sågs sist. 

 

Idag vaknade jag redan klockan åtta Londontid, och kunde inte somna om. Planerna för dagen är inte helt spikade, men jag måste i alla fall flytta mina grejer. Janneke flyger iväg på business trip tidigt i morgon bitti så resten av helgen ska jag bos hos syrran. Annars blir det väl att flanera runt. Käka en lång lunch, shoppa lite, fota en massa. Ah, så underbart att vara här. 

 

Nu ska jag se lite på Orange is the new black tills de andra vaknar. Jag började titta på den häromdagen och är helt fast. Så himla bra!

 

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.