Restaurants/Bars/Cafes in Paris

Going out in Paris

 

 

Fördelen med Paris nattliv är att man kan gå ut och ha roligt utan att för den delen betala en förmögenhet under en kväll. Om det inte är så att du är en stordrickare eller ropar ut ”it’s on me!” flera gånger under kvällen då vill säga. I Paris betalar jag sällan någonting för inträdet. I Sverige har jag en känsla av att man inte kan gå ut och dansa utan att betala minst 150 kronor för att ens komma in.

 

Jag gillar att gå ut runt Oberkampf/Parmentier, alltså Paris 11:e arrondissement. Fördelen med det området i Paris, är att det är billigt, avslappnat och att det finns så många barer bredvid varandra att man liksom alltid hamnar någonstans. Det är lite som att gå ut på söder i Stockholm eller Möllan i Malmö.

 

En klubb jag varit på ett par gånger nu är Le 114. Musiken är bra och blandad (pop, rock, indiepop, nya hits och gamla låtar), folket som går dit likaså. Dessutom har de en fotoautomat man kan ha riktigt roligt med. Under augusti månad är det relativt lugnt fram till två när alla små barer stänger, men andra tider på året är där fullt drag från midnatt till klockan fyra.

 

 

Le 114, 114 rue Oberkampf, Paris 11éme (närmsta metro är Parmentier/Menilmontant/Rue Saint-Maur)

 

 

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.