My Sweden

Going back

 

 

Jag var smart nog att glömma min kamera i Kivik i går. Förhoppningsvis kan jag få tillbaka den i nästa vecka. Tills dess blir det inga nya bilder på bloggen, förutom på Instagram. 

 

I morgon går färden hem till Paris igen och jag kan inte påstå att jag känner mig redo för det. Just nu känns det som att jag gärna hade stannat lite längre. Jag längtar inte efter en kall lägenhet och dryga parisiens. Jag har haft det så bra här. Fast jag saknar mina härliga kollegor faktiskt så tanken på att jobba på måndag morgon känns inte helt ångestladdad. 

 

Dags att gå och lägga sig snart. Min taxi kommer och hämtar mig kl 5 i morgon bitti. Huga!

 

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.