C'est la vie

Glass i solen


Igår eftermiddag när jag och Christophe drog ut för en glass i solen. Första glassen ute detta året faktiskt.

Efter en förmiddag med regn ser det ut att spricka upp. Förhoppningsvis håller det i sig så jag inte hamnar mitt i en regnskur nu när jag ska ut. Men jag vet inte riktigt hur varmt/kallt det är. Det står 18 grader ute (vilket innebär att alla fransmän går i jeans och alla skandinaviska turister tar på sig shorts och linne), så jag vet inte alls vad jag ska ha på mig. Det får nog bli jeans faktiskt. Nu ska jag iväg till kontoret för att intervjua mina chefer. Jag längtar tills jag är klar med det här examensarbetet och kan hämta ut mitt diplom!

0

0 kommentarer

 • Isabel

  Oh de see för härligt ut. Jag har legat inne sen förra söndagen… börjar tillfriskna nu, äntligen. Fåglarna sjunger fantastiskt där ute även om solen lyser i sin frånvaro…

  Jag bodde i England i 2år och i Portugal i ett halv år när jag bodde utomlands. Jag har blivit erbjuden jobb i Kanada till hösten men har svårt att bestämma mig om det är dags att "fly" igen eller om det är god tid att "stanna" där jag är…

  decisions decisions…

 • Jaana

  Hej, nu måste jag bara rekommendera den allra godaste glassen i Paris: hos GROM på rue de Seine i Saint Germain des Près, helt underbar!!!!

  Hälsningar,
  Jaana

 • Christine Svarar

  Jaana: Tack för tipset, känner till det stället 😊 Hänger dock inte så ofta på västra stranden så har aldrig provat där. Fär väl göra det nästa gång jag är i de krokarna!
  Trevlig helg!

  Mvh Christine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.