C'est la vie

Give me another twenty four hours

 

 

Åh, vad jag önskar att dygnet ibland hade fler än 24 timmar. Jag vet att jag inte meddelat vem som vunnit tävlingen ännu, men det är mycket just nu med nytt jobb, pendlande och så ska jag hinna med ett privatliv med kompisdejter, träning, mathandling och så vidare på helgen. När jag kommer hem på vardagskvällarna har jag knappt tid att sitta ner förrän klockan är nio och då är jag så trött så jag knappt orkar tänka. Jag har nog en tendens att ta mig vatten över huvudet. Att jobba i Danmark samtidigt som jag har pressen från pjäsen jag ska lära mig manus till inom loppet av två månader, är kanske liiite väl mycket så här i början.

 

Så ha tålamod med mig. Det kommer. Jag måste bara gå genom alla era bidrag och bestämma mig för vilken jag tycker passar bäst. Det gäller ju att jag dessutom är säker på det jag väl bestämmer mig för, men jag LOVAR att en vinnare kommer koras innan slutet av veckan. Jag har inte glömt bort er.

 

Just nu springer jag mellan tvättstugan och TV:n. Plus att jag ska duscha, diska och försöka hitta billiga flygbiljetter. 

 

Som sagt. Ibland vore det allt bra om dygnet hade fler än 24 timmar.

 

 

0

0 kommentarer

  • Emelie - Lever drömmen i Paris!

    Oroa dig inte, Christine, snart kommer du in i rytmen och allt kommer lugna ned sig. Det är lite så när man tar på sig mycket på en gång också, kanske för att distrahera sig, kanske för att man inte tänker sig för? Kom ihåg att varva ned då och då, och uppskatta: Ben & Jerry’s är billigare i Sverige än i Paris! 😉

  • Eva

    Ingen stress, vi bloggläsare kan nog vänta. Jag tycker att det är fantastiskt kul att läsa dina upplevelser om att vara "nyinflyttad" i Sverige igen. Det väcker tankar och ger insikter som blir till erfarenheter att bära med sig! Keep up the good work!

  • Christine&Paris

    Tack Emelie, vad gulligt skrivet. Jo så är det nog 😊 F´sant det där med B&J, fast jag är mest glad för Gammaldags Vanilj från GB, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.