Fun stuff

Girls Night Out: Halloween Edition

 

 

Igår firade jag in helgen med drinkar, dans och bästa sällskapet. Vi gick till La Planche vilket är en klubb som ligger på rue Colisée ett stenkast från Champs Elysées. Varje torsdag har de girls night med fritt inträde, open bar och gratis mat. De brukar ha manliga strippor med men just igår kväll var det inga. Klockan 23 släpper de in killarna och ni kan ju tänka er vilken köttmarknad det är med alla snygga tjejer med alldeles för korta kjolar.

 

Det var länge sedan jag hade så roligt under en utekväll. Det var special halloween night igår och vissa var riktigt häftigt utklädda. Både jag och Janneke kände oss lite ”under dressed”, haha. Är inte Natalie söt med sin spindel på huvudet? Så coolt! Vi dansade så mycket jag jag till slut knappt kunde gå när vi skulle hem. Just när jag på allvar övervägde att ta av mig skorna och gå i strumplästen, så kom en taxi som en skänk från ovan. Hallelujah moment.

 

Mina planer var att sova ut idag men tyvärr vaknade jag kl 8 och kunde inte somna om. C åkte iväg i morse för en femdagars fiskeresa och eftersom Janis kommer ikväll var det lika bra att gå upp. Jag behöver tvätta, städa och handla. Eftersom det regnar ute passar det bra med en fixardag. 

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.