Vardagslyx

Girls Night

 

 

När man går genom någonting jobbigt är det så skönt med en kväll då man bara kan skratta och glömma bort att tänka på allt som tynger ner en, även om det bara är för ett par timmar. En sådan kväll hade jag igår då jag var bjuden hem till en kompis på tjejkväll. Dessutom är Linda tillbaka efter 1 månads jobbresa och semester så det var så kul att umgås med henne igen. Vi åt en massa plockmat, drack vin, pratade och skrattade åt allt och inget. Så himla trevlig kväll.

 

Nu ska jag snabbt klä på mig och åka ner till Boulogne för ett ärende. Det är svinkallt idag i Paris så det gäller att klä på sig ordentligt.

 

Haha, förresten låter det ganska suspekt att jag ska åka ut till Boulogne för ett ”ärende”! Ni som känner till vad som försigår i den parken fattar vad jag menar. För er som inte känner till det så är Bois de Boulogne känt för prostituering. Men nej, det är inget olagligt och omoraliskt ärende utan jag ska till agenturen jag jobbar för som ligger i Boulogne-Billancourt. Jag önskar de hade kontor inne i Paris i stället!

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.