C'est la vie

Gelato and expensive coffee

 

 

Precious sms:ade mig i eftermiddags och föreslog att ses för en gelato (den här människan är besatt av gelatos), så efter att jag var klar med några ärenden så möttes vi upp vid Courcelles och gick till Villiers och Amorino. Efter glassen promenerade vi bort till Batignolles och satte oss på ett brasserie. Två café crème för 10 euro? Jo men visst, rimligt! Det är nästan så jag blir förbannad ibland när de tar sådana överpriser. I St Germain är det ännu värre, men där vet man i alla fall att det är svindyrt. Här omkring är det oftast inte så dyrt, så jag får en chock när notan kommer in och det helt plötsligt kostar mycket mer än det brukar. Ett kvarter bort kostar samma kaffe 3,50€. Så är det när ett kvarter blir trendigt och ”up and coming”. Fast vi hade det väldigt trevlig så det var väl värt det i slutändan. 

 

Trots att jag åt en stor våffla med två kulor glass i eftermiddags, så är jag grymt sugen på choklad just nu. Jag ska klämma i mig en clementin och acceptera att jag inte behöver ännu en sockerchock den här söndagen.

Nu ska jag se det senaste avsnittet av Hart of Dixie. Det bästa är att ett nytt kommer ut om två dagar. Wiho!

 

 

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.