Vardagslyx

Friends who cook are the ones worth keeping

 

 

Igår hade jag en så skönt mixad torsdagskväll. Efter ett tufft träningspass på gymmet blev jag hembjuden på middag hos kusinen. Hon hade lagat någon pastarätt med kyckling som var så god så det kändes som att jag var i mathimlen. Det är underbart att ha vänner och familjemedlemmar som är duktiga på att laga mat. Man vet vilka man ska prioritera liksom. Sedan såg vi filmen ”About time”. Den kan jag verkligen rekommendera för den var sådär härligt feelgood som man behöver denna tiden på året. Jag skrattade en hel del. Bill Nighy är med dessutom. Den är värd att se bara för hans klockrena skådespel och klassiska ansiktsuttryck. 

 

Så var det fredag dessutom. Härligt eller vad? Nu är jag på väg till jobbet och jag får nog försöka sova på tåget för jag är så himla trött. Den här veckan har verkligen tagit ut sin rätt. Ikväll ska jag på middag igen, fast denna gången i Lund. Jag fick frågan om jag gillar tacos och jag kontrade med att det nog kan ses som ett krav för att ens kunna kalla sig svensk. Får man ens vara svensk medborgare om man inte gillar tacos? 

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.