Culture Paris/France

Fransk (brist på) framförhållning


Jag måste köpa en bricka…

Varför är jag den enda med framförhållning i detta förhållandet? Christophe skulle upp tidigt för att han ska på bröllop (vilket jag inte är bjuden till för att vi inte är förlovade, old family, old traditions… Herregud säger jag bara, ibland känns det som att jag är stuck i början på 1900-talet i det här landet, haha) och tror ni han packade väskan igår så jag skulle slippa vakna halv åtta en lördag? Nej, så klart inte. Nu står han och rakar sig en kvart innan han ska gå. Okej att man inte behöver planera tre veckor i förväg vad man ska göra men ibland önskar jag att han var lite mer svensk när det gäller det där. En kompromiss kanske?

Jag kunde inte somna om och passade på att äta lite frukost så kan jag slumra en timme till när han har gått. Det är ju faktiskt lördag, hehe.

0

0 kommentarer

  • Christine&Paris

    Anna: Det är en adlig kompis till C som gifter sig med en hertig… Vieille famille noble du vet. Old fashion! Vi missar några andra kompisars bröllop (som vi faktiskt brukar umgås med) som också är idag pga det för att den här tjejen är en äldre vän. Så himla synd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.