Music & Culture

Fotografiska i Stockholm

 

 

Under mitt Stockholmsbesök så var jag en av dagarna på Fotografiska och kollade in den fina fotoutställningen med Vee Speers. Den var riktigt bra så det kan jag rekommendera att gå och se. På tredje våningen kan man även äta lunch, middag eller bara dricka en kaffe i deras restaurang. Priserna är ju inte direkt humana men maten verkar vara värd varenda krona. Jag beställde en räksallad som var så god att jag inte ville att den skulle ta slut. Dessutom kan man – med lite tur – få en plats på första parkett med utsikt över vattnet. 

 

Jag köpte faktiskt med mig en poster också som förhoppningsvis snart kommer upp på väggen här hemma. Jag måste bara hitta en fin ram till den. När den sitter uppe på väggen ska ni få se exakt vilken det är. Jag är riktigt nöjd för den är så cool. 

 
0

0 kommentarer

  • Emelie - Lever drömmen i Paris!

    Ser fram emot att se postern – Fotografiska har man ju varit på en del gånger! sv: Nä, livet som au pair är inte alltid en dans på rosor. Förresten, kvällen med fransosens vänner gick SÅ BRA, åh, SÅ NÖJDDDD!!

  • Ellinor

    Det blir alltid ett besök på Fotografiska när jag är i Stockholm (vilket tyvärr inte är särskilt ofta). Det var just där som jag första gången såg Vee Speers print och blev handlöst förälskad. Har flera prints i miniformat samt ett stort som jag nu längtar efter att få sätta upp på den tilltänkta fotoväggen i nya lägenheten.

  • Jenny Lina Carlsdotter

    Jag var där för tre veckor sedan, älskade de andra utställningarna också. Väldigt bar just nu på Fotografiska. Förrutom kanske han som fotade bajs, då…. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.