Fun stuff

Flaming shots

 

 

Min helg började inte med fredagsmys, utan med fredagsfest. Först afterwork på Cercle Suédois (Svenska Klubben), som ligger på rue de Rivoli precis vid Jardin des Tuileries, där jag träffade på vänner jag inte sett på ett tag, och minglade med nya trevliga bekantskaper. Efter det mötte jag upp några av mina kollegor för en utekväll. Det började med flaming shots à la Coyote Ugly, sedan drog vi genom tre barer och hamnade till slut på ett ställe vid Oberkampf där vi dansade till klockan fem på morgonen. Det var länge sedan jag hade så roligt en fredagskväll. Jag har världens härligaste kollegor! 

 

Det finns förresten så himla många ställen i Paris som jag inte ens visste existerade. Barer, uteställen, klubbar. Många med speciella teman, som den vi var på där bartendern satte eld på bardisken. Dessutom går jag sällan ut i området kring Republique, men det får det bli ändring på. Jag föredrar de lite halvsunkiga barerna med härlig stämning framför nattklubbarna kring Champs Elysées, även om det senare kan vara roligt det med någon gång ibland. 

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.