C'est la vie

Fin kväll

 

På en bar i Brick Lane, London.

 

Jag är lite trött idag efter en riktigt rolig torsdagskväll. Vi var ett stort gäng som samlades på en bar på rue Montmartre för att säga hej då till Sofia, som åker tillbaka till Köpenhamn i morgon. Många välkända ansikten och några nya trevliga personer. Jag hade tänkt att jag bara skulle stanna en stund men det slutade med att jag stannade kvar flera timmar. Jag skrattade, drack vin och kände mig allmänt tillfreds med livet. Paris denna tiden på året är så himla fint på alla sätt och vis (om man bortser från det jäkla skitvädret då vill säga), och när jag har en så rolig kväll med mina vänner här känner jag inte alls för att flytta tillbaka till Sverige inom den närmsta framtiden.

 

Nu ska jag iväg till jobbet. Idag slutar vi fem, thank god for that! Ikväll blir det hemmamyskväll för mig själv. Just vad jag behöver. Glass, serier och pyjamas. Perfekta fredagsplaner!

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.