Paris Tips

Fika på franskt vis

Paris är ingen stad med mysiga caféer för inomhusfika. Det är i så fall Starbucks men det är inte alltid man är sugen på amerikanskt komersiellt kaffe i en tjattrig miljö. I lördags gick jag och C förbi ett trevlig café på vägen hem från bussen. Eftersom vi båda var lite trötta och sugna på mellanmål gick vi in för en fika. Kaffet var billigt och kakorna var dyra. Men herregud så goda pajer! Den med mango och kokosflingor var så god jag nästan drömmer om den på natten. En riktig lyxfika och perfekt som energipåfyllning efter en shoppingrunda.

Terres de café, 33 rue des Batignolles (Buss 66 – Mairie de 17éme, metro: Rome)

0

0 kommentarer

  • Karin

    Haha, skönt det! 😊 min pojkvän säger samma sak fast angående potatisgratäng. Haha, där har jag och hans mamma en liten tävling. Fast han säger att min är mycket godare än hennes (men det säger han inte till henne)!

  • Karin

    Och just det, precis det är det jag saknar här nere också! Det FINNS inga mysiga caféer här. Jag menar nada! inte starbucks eller nånting. Bara La brioche dorée (det är det mesta café man kan hitta här!), men det är ju mer lunchställe. Tråkigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.