Shops in Paris

Evening Shopping

 

 

På torsdagar har butikerna i Paris öppet lite längre än övriga dagar. Det kallas för nocturne och innebär att det är kvällsöppet. Nästan överallt kan man shoppa till nio, halv tio. Trötta och stressade parisare trängs med turister för att handla allt det där som inte hinns med övriga dagar i veckan. För på lördagar sätter inte en vettig parisbo sin fot i centrum. Själv gick jag på jakt efter en så billig klänning som möjligt efter jobbet. Jag kom nämligen på förra helgen att vi ska på bröllop på lördag (ja jag vet, ännu ett bröllop) och tänkte att jag kanske kunde hitta någonting lite mer vintervänligt än de tunna axelbandsklänningarna jag har i garderoben. Tyvärr hittade jag ingenting, men kom ut därifrån med en tröja. Den är riktigt fin och mysig. Jag får rota fram en passade klänning ur garderoben.

 

Jag gick till gymet i morse innan jobbet och är fruktansvärt trött efter att ha varit vaken sedan kl 6. På vägen hem var det en jäkla bordel på metron dessutom, men jag tänker inte dra den historien nu. Det är värt ett eget inlägg. Nu har jag precis ätit middag (här skrev jag först frukost vilket bevisar exakt hur trött jag är) och tänkte gå och lägga mig. Ja ni hör så spännande min vecka är!

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.