C'est la vie

Ett fullkomligt vardagskaos

 

Vissa dagar saknar jag semestern lite extra. Som en trött onsdagsmorgonen när jag utan problem hade kunnat snooza fram till lunch. Nu blev det ”bara” snoozande i en timme. Tog mig 20 minuter att hitta någonting i garderoben som fick mig att känna mig någorlunda nöjd. Ni vet morgnar när i princip allt sitter illa och det INTE FINNS NÅGONTING FINT ATT HA PÅ SIG!

 

Gick ut till bussen och insåg direkt att jag hade glömt både det ena och det andra som jag hade behövt ha med mig nu när mitt nya organiserade liv skulle börja från och med idag. Har till exempel en läkartid på fredag och jag har fortfarande ingen koll på vilken tid det är, ännu mindre vet jag var jag lagt lappen. Missade tåget (då hade jag redan missat de två föregående på grund av mitt 1-timmes-snoozande ) med typ tre sekunder och nästa var inställt. Jag har inte ätit frukost och har choklad i väskan som jag kommer stoppa i mig inom två minuter. 

 

Hur gör alla de där som has got their shit together? Snälla säg att det finns fler som lever i totalt kaos måndag till fredag!

 
0

0 kommentarer

 • Elin

  Vad sjukt, min morgon var exakt som din!! Snoozade, försov mig, hann inte äta frukost och spenderade alldeles för mycket tid med att rota i garderoben..skönt att det finns andra som inte heller har "their shit together" 😉

 • Magdalena

  Jag är ofta så också. Men det handlar nog om planering. Men jag hinner inte heller med allt. Så fort man ska göra en grej tar det hundra år. Som tex att äta frukost. Då måste man fixa den först sen äta den (i lugn o ro existerar inte när man ska iväg till jobbet. Stående frulle vid diskbänken is the shit), sedan diska. (Vilket jag oftast ändå lämnar kvar till kvällen. Haha. Kaos. Men vad ska man göra hehe.

 • Julia

  Jag tror inte det finns en enda människa som inte har kaos då och då! Det är jävligt, men skönt att det inte händer varje dag! 😊

 • Louise i Milano

  Haha, baserat på vårt samtal i Malmö känns det som detta händer dig rätt ofta! 😃 Tror bara du ska acceptera kaosen som ett faktum – det är ju mycket mer spännande att leva när allt inte går som på räls! 😉 Fin bild förresten, Monterosso eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.