C'est la vie

Entre les deux weekends

 

 

Den här veckan har gått så snabbt. Vi är redan halvvägs, vilket ju känns härligt. Helgen som gick då? Jodå, den var ganska fin. Förutom en trevlig lunch med Maja (som ni ser på bilden) och hennes trevlig vän, så hann jag med en shoppinrunda, x antal avsnitt av Downton Abbey, en god våffla på Le Pain Quotidien, två träningspass, fika med pojkvännen och en mysig söndagsmiddag med Naomi. 

 

Det är skönt det där, att ta helgen som den kommer. Det brukar dyka upp en hel del trevligt efter hand men det är sällan jag orkar planera fler än en eller två happenings i förväg. Helgen som kommer har jag fredagskvällen bokat och sedan skulle jag vilja gå på bio. Det var länge sedan jag gjorde det.

 

Har ni sett någon bra film på senaste tiden? Jag har hört att den nya Woody Allen ska vara bra och inte så rörig och pretentiös som de brukar vara.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.