Travels,  Vacation

End of part 1

 

Jag har tagit hur manga bilder som helst fran veckan i Osterrike men ni far noja er med de har sa lange for jag orkar inte ladda upp fler bilder. Jag lovar bildregn nar jag kommer tillbaka till Paris. Tills dess uppdaterar jag pè Instagram!

 

Antligen har jag fatt tag pa en dator. Vi kom i eftermiddags till Verona och har checkat in pa vart hotell. Det ar lattare att skriva pa italienska datorer for tagnenterna sitter pa samma plats som pa svenska datorer. Daremot far ni leva med att jag inte kan skriva de sista tre bokstaverna i svenska alfabetet.

 

Veckan som gatt har bade varit rolig och vissa ganger lite pafrestande. Jag alskar C’s familj, de ar verkligen roliga, sympatiska och valkomnande, men en vecka sa tatt inpa och utan mojlighet att gora saker pa egen hand (tyvarr har varken jag eller C korkort, sa blir det nar man vaxer upp i storstan…) gor att man till slut verkligen behover lite space. Sa nu har vi fem dagar for oss sjalva.

 

Vi har tagit ett dopp i poolen och ska promenera in till stan efter en snabb dusch. Det ar snart dags for aperitivo och middag. Jag ser verkligen fram emot den goda italienska maten! Som ni ju vet vid det har laget.

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.