C'est la vie

En rastlös själ

Helgen har varit en mysig sådan. Jag har mest tagit det lugnt vilket jag behövde. Igår eftermiddag en lång fika med Natalie, sen en stund hemma hos Ina. På kvällen hade jag och Christophe tänkt gå ut men efter middagen var vi inte alls sugna och bänkade oss i stället i soffan och tittade på Little miss sunshine. Underbar film!

I eftermiddag sov jag två timmar, sen fick jag hjälp att fixa till en klänning med hjälp av nål och tråd. Ja, träslöjd var nog mer min grej i mellanstadiet än syslöjd…

Nu kollar vi på Batman Begins. Den är så lång så jag blir rastlös, haha. Jag har så svårt för att kolla på en hel film utan avbrott om det finns saker som distraherar mig i närheten. Hmm, dags att stänga av datorn kanske?

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.