Vardagslyx

En måndag med nya utmaningar

 

Vanligtvis tar jag tåget till Köpenhamn från triangeln-stationen men idag åkte jag från centralen. Eftersom jag var så himla duktig igår och dels sålde på loppis hela dagen och sedan dessutom drog till gymmet på kvällen så tyckte jag att jag förtjänade en dyr och god kaffe för att kickstarta veckan. Jag sov dåligt i natt så det behövdes. 

 

Idag är en måndag ungefär som alla andra, förutom att jag från och med dagens datum byter team och närmsta manager. Jag ska jobba helt med online eftersom att de ska satsa mer på det. Min nya chef har en plan som är planerad in i minsta detalj, haha. Detta kommer ge mig en chans att få en större inblick i e-marketing och våra projekt för online-delen på vår marknadsavdelning. Efter 8 månader här har jag lärt mig vad jag kan om produktutveckling och det ska bli spännande att lära mig någonting nytt. Plus att jag under lång tid haft lite för mycket på mitt skrivbord. Nu kan jag äntligen lägga full fokus på en del och känna att jag presterar mitt allra bästa. Det är så roligt att jobba för ett företag och chefer som VILL att man utvecklas och växer. Som ser ens styrkor och ger en möjlighet att lära sig nytt hela tiden. Jag är riktigt tacksam för det.

 

Det här kommer blir skitbra! 

 

Ha nu en riktigt bra måndag fina ni <3 

 

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.