Vardagslyx

En ledig måndag

Det tredje köpet från Svenskt Tenn // nyckelring med elefanttryck i design av Estrid Ericson. 

 

Eftersom Annandag Pingst är en helgdag i Danmark så är jag ledig idag. Riktigt skönt att kunna sova ut och stanna hemma en måndag. Jag åt frukost i sängen och har tittat på The O.C, vilket jag gick med i viaplay bara för att kunna se, haha. Jag måste bara komma ihåg att avsluta det innan min gratismånad tar slut. Nu är jag inne på slutet av säsong 2 men det var ju ändå inte kul efter att Marissa dog så jag ser till slutet av säsong 3 and that’s it. 

 

Note to self: get a life.

 

Nu måste jag springa ner till tvättstugan. Jag har fem maskiner tvätt att sysselsätta mig med idag. Åh så kul det är ibland att vara vuxen. Särskilt när man inte tvättat på två veckor. Som tur är så har vi fått riktigt tråkigt väder här idag, så jag kan sitta inne och lata mig med gott samvete.

 
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.