Things I like

En bra lördag



Trop mignon! 😉 


Jag ska kanske öppna en matblogg? Men seriöst, visst ser det fint ut?


Ellinor och Madeleine

Utställningen var intressant, jag hade lite högre förväntningar men det var ändå värt att gå och titta på. Efter expon gick vi bort till Victor Hugo och åt lunch på ett trevligt ställe. Jag åt ett riktigt gott laxspett, marinerat i curry. Mums! Resten av eftermiddagen spenderade jag med Ellinor och hennes kompis Madeleine. Vi armbågade oss fram i Marais och efter att ha sett kön till Amorino så bestämde vi oss i stället för att köpa varsin frappe och sätta oss på en bänk i en liten park nedanför St Paul. Sen blev det lite fönstershopping innan vi delade på oss och jag tog metron hem. En riktigt trevlig dag måste jag säga. Och herregud så varmt det var idag, måste nog ta en andra dusch sen!

Men nu mina vänner, ska jag göra mat. Magen skriker efter föda! Och vin och ost och baguette. Hehe. Ikväll blir det nog ett glas eller två på en bar med vänner.

0

0 kommentarer

 • Debbie

  Tack tjejen, du är så himla bra! Tack för din uppmuntran, den behövs verkligen. Känner mig så extremt låg. Tillbaks på ruta ett, liksom. Jag vet att jag kommer komma över honom.. eftersom jag gjort det med tidigare stor kärlek. Men viljan att göra det är det brist på. Vill vara med honom och det gör mig så arg att jag inte får chansen att finnas där för honom i hans problem. Han är deprimerad och då ryker jag.. istället för att jag får stötta. Åh, det gör mig så ledsen! Vet ju att vi kan bättre än såhär. Tusan också. Måste försonas med tanken på att inte få som jag vill i det här, men det är verkligen inte lätt. Inte kul när någon annan tar beslutet åt en. Kram!

 • Ellinor

  Hej vännen,
  Så underbart att äntligen få träffa dig! Det blev en väldigt mysig om än kort eftermiddag. Paris hade inte kunnat visa sig från en bättre sida. Hoppas vi får tillfälle att träffas igen innan jag åker.

  Kram

 • Nina

  Lät som en härlig dag 😊 Jag tror föresten att vi har hittat hotellet som vi ska bo på i sommar, blir i närheten av triumfbågen. Maghellan hette det 😊 Men kommer att besöka Marais, tack för tipset.
  Kramar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.