C'est la vie

En annorlunda Midsommarafton

 

 

I morgon när ni som bor i Sverige dansar som små grodor kring midsommarstången så sitter jag på kontoret, precis som vilken dag som helst. I Danmark firar man ju inte Midsommar och det är alltså ingen helgdag. Fast jag är van nu efter att ha firat den svenska högtiden i Paris (med undantag från 2013 då jag var i London) de senaste åren. Förra året samlades vi några stycken på gräsplätten framför Louvren. Några hade med sig sill, andra potatissallad och så band vi blomsterkransar. Jag var riktigt dålig på det senare så den jag har på bilden hade faktiskt inte jag gjort, utan en fransyska. Haha, riktigt otippat! Fast det var en väldigt rolig kväll minns jag.

 

Mina planer i morgon kväll är nog att stanna kvar i Köpenhamn och hänga lite med syrran, som även hon jobbar hela dagen. Det positiva med att det är helgdag i Sverige är att jag slipper alla de där tågproblemen som annars förpestar mina mornar på vardagarna. Lugnt och skönt kommer det vara.

 

Vad har ni för Midsommar-planer?

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.