C'est la vie

Dutch Waffles

 

 

Någonting jag bara var tvungen att köpa med mig hem från Paris var dessa goda holländska våfflor från HEMA. Okej, det är ju inte speciellt franskt men jag älskar dessa små fantastiska kexen. Eller vad man nu ska kalla dem? Jag åt dessa jämt när jag bodde där och har saknat det här. Det finns några liknande på Irma i Köpenhamn, men de smakar inte alls lika gott. Dessutom är det perfekt som ett litet mellanmål tillsammans med en kaffe eller te. Jag hoppas verkligen de snart öppnar en butik antingen i Malmö eller Köpenhamn.

 

Jag har varit sjuk idag så jag är hemma från jobbet. Jag skrev till chefen i morse att jag kanske kunde jobba lite hemifrån i eftermiddag om jag kände mig bättre, och hon svarade med att skriva ”du ska inte tänka på jobb, bara att krya på dig”. Hon är så gullig. Nu ska jag äta lite mellanmål och dricka en kopp te medan jag fortsätter mitt Vänner-maraton. Den serien är lika bra nu som den var innan. Jag kan se samma avsnitt flera gånger om och ändå skratta rakt ut. 

 

 

0

0 kommentarer

  • Sanna

    Nu vet jag inte vad det är för kex, men de har kanske något liknande på Green matmarknad. Någon våffla med någon seg kola i har jag smakat. Fanns nog någon mer smak. De är danska tror jag. Kanske värt att testa?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.