Copenhagen

Dunkin’ Donuts i Köpenhamn

 

 

Idag på väg till jobbet fick jag syn på detta. Dunkin’ Donuts öppnar på Köpenhamns Centralstation, närmare bestämt om drygt en vecka. Lagom till löning i Danmark. They planned it well the clever bastards. Detta är inte bra alls. Hur ska jag kunna motstå detta de mornar när jag inte hinner äta frukost hemma (vilket sker fem dagar i veckan)? Doften av nybakta, onyttiga munkar… Det enda som kan stoppa mig är den troligtvis milslånga kön det lär locka första veckan.

 

På tal om onyttigt så är jag så chokladsugen så jag skulle kunna äta upp en hel 200 grams Apelsinkrokant. Jag tror faktiskt jag ska köpa det på vägen hem. Det finns tolv gånger per år då vi kvinnor får lov att frossa i vad fasen vi vill. Så det så.

 

 
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.