Weekend

Dubbel Trubbel

 

 

Madde och Johan bjöd med mig att äta middag med dem igår på Dubbel Dubbel. Väldigt spontant eftersom jag från början, på grund av inställda planer, hade tänkt att bara vara hemma och ta det lugnt. Så blev det inte utan efter middagen (som var riktigt god för övrigt!) drog vi även till Grand dit några nya bekanskaper även kom förbi. Det slutade med att jag stannade kvar till stängning och kom hem först vid halv fyra på morgonen. Jag spenderade lite för mycket pengar igår, och behöver verkligen spara denna månaden, så resten av helgen får bli ganska avskalad från stora utgifter. Fast det var helt klart värt det och dessutom hade jag en riktigt trevlig kväll med ett av mina favoritpar. 

 

Idag är jag däremot trött och dessutom fick jag panikstäda när jag vaknade eftersom pappa, Julia och Henry skulle komma förbi. De senare två stannade kvar och nu håller vi på att laga ihop lite pasta carbonara. Dock kom vi på mitt i matlagningen att vi inte hade någon parmesanost. Det går ju inte att äta carbonara utan parmesan, jö. Så jag skickade iväg syrran till Willy’s medan jag och Henry chillar här hemma, haha.

 

/Evil Christine

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.