Vardagslyx

Don’t worry, Be happy

 

 

Det här on-and-off-vädret gör mig så seg. Min hy är katastrof dessutom, mitt ansikte ömsar skinn varvat med att det odlar tonårsfinnar. Jag har ont i huvudet varje dag. Nu är jag trött på det här skitet. 26 grader enda dagen, 12 nästa. Nu ska det regna tre dagar i sträck och just nu visar termometern 5 grader. I morgon är det maj. MAJ! Fy fan säger jag bara. Jag vet att det finns värre saker i livet men det här vädret gör mig på dåligt humör. Jag vill ha vår! 

 

Jaja, som sagt. Det är inte the end of the world (eller är det det som är på gång? man undrar ju…). Jag laddar upp med vitamin c och tänker glädjas åt att jag ska ha en trevlig kväll med Natalie och Linda efter jobbet följt av en ledig dag i morgon. Vardagslyx kan göra livet lite enklare när saker och ting inte är 100 %.

 
0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Kan inte annat än att instämma. Ni har å andra sidan haft ynnesten att få njuta av 26 grader (!), här har det väl max varit runt en 12-15 grader. Börjar ge upp hoppet om en vår. Det är inte ens grönt ute än och precis som du skriver är det maj i morgon. Hoppas istället på en tidig och framför allt lång och fin sommar. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.