Fun stuff

Dinner vs. Party

 

 

Igår bjöd Precious hem mig på middag. Hemgjord tarama (sjukt god!), forell, vin och trevliga diskussioner med en god vän – en perfekt lördagskväll med andra ord. Jag funderade på att gå ut efteråt, men kände att det nog var bättre att gå hem och sova. Kanske börjar jag bli gammal, men jag föredrar lugnare kvällar framför en blöt festnatt. Visst kan det vara roligt ibland, men inte varje helg. Jag tycker inte om att sova bort dagen längre eller att vara bakis. Vaknar jag senare än klockan 11 på helgen får jag lite ångest och känner som att jag slösat en hel förmiddag.

 

I morse vaknade jag, på tal om det, relativt tidigt och nu tänkte jag ta mig till gymmet. Det var ett tag sedan jag tränade för jag hinner inte riktigt på vardagarna. Jag funderar på att ta med mig träningsväskan till kontoret någon dag nästa vecka och åka dit direkt efter jobbet. Ställa in mig på att ”idag SKA jag träna”. Vi får se hur det går med det.

 

 
0

0 kommentarer

  • Jenny

    Låter helt underbart! Jag gick också hem istället för vidare – både fredag och lördag. Jag går upp sex varje vardag så jag känner verkligen att jag behöver sova till minst nio på helgerna. Och ju längre jag är ute ju kortare blir sömnen. Haha vad jag är tråkig! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.