Fun stuff

Dinner on the Seine

 

 

Igår var det julfest med kontoret. Mina chefer hade bokat en flodbåt som tog oss runt på Seine med utsikt över nästan alla Paris sevärdheter. Middag, champagne, dans och skönsång (särskilt det där sista då en av mina kollegor stämde upp i allsång till Bohemian Rhapsody med Queen). Det var länge sedan jag skrattade så mycket som jag gjorde igår kväll. Hälften av mina kollegor var halvt döda idag och det var som att folk sprang ut från kontoret så folk klockan slog fem. Själv har jag mest varit trött och stressad idag. Helgen kom lägligt.

 

Nu ska jag fixa lite middag och sedan ska jag på mysigt Lucia-firande på Svenska Kyrkan med några vänner. Ja, när man bor utomlands blir man lite extrem med svenska traditioner. 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.