Outfits

Details in Black and Silver

 

 

I sista stund hittade jag ett par svarta mockaskor att ha till min ena klänning jag ha på mig idag. Örhängena får bli accessoar till kvällens klänning. De hittade jag i Pilgrim-butiken på Kastrup precis innan jag åkte tillbaka till Paris. Jag gillar verkligen Pilgrim, de har fina smycken till bra priser. För er som inte känner till märket är det dansk design.

Båda köpen var förresten på 50 % rea. Ja ni vet ju vid det här laget att jag helst handlar på rea, haha!

 

Nu sitter vi i bilen på väg till Le Mans, där bröllopet äger rum idag. För närvarande har vi två minuters marginal innan vigseln börjar. På den tiden ska vi hinna byta om till kostym respektive klänning. Vi är ute i god tid med andra ord. Jag har för övrigt lyckats med det smått riskfyllda projektet: Måla naglarna i en bil som rör på sig. Det hade kunnat sluta i katastrof, men det gick bra. Som tur var. 

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.