C'est la vie

Deep breaths

 

 

Idag är det bara 17 grader i Malmö. Är det höst nu eller? Jag tänkte gå ut och springa på förmiddagen men det fanns inte riktigt tid till det. I stället fick det bli lite träningsövningar hemma och sedan får jag ju faktiskt ganska bra konditionsträning genom att cykla runt i motvind (glömmer jämt hur mycket blåser i Malmö) över hela stan. 

 

Nu ska jag ta en dusch och göra mig i ordning. Jag beställde precis en ny telefon (ja Natalie, plötsligt händer det!) från en sida på nätet och håller tummarna att den hinner komma redan i övermorgon. Jag höll på att få ett nervöst sammanbrott för det fungerar inte så bra när jag surfar på mitt mobila internet på mobilen så jag loggas ut hela tiden. Det var en hel del svordomar som kom ur munnen. Haha, tur att mamma har tålamod med mig!

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.