Shopping

Dear spring, feel free to come by anytime

 

 

Ny kjol från H&M. Den köpte jag i helgen. Linnet köpte jag förresten också i helgen. På Forever 21. Två euro kostade det. Lite dyrt, men what the hell, jag hade ett tvåeurosmynt i plånboken så jag slog till. Jag tror jag ska gå tillbaka och köpa fler i andra färger för det är helt perfekt, enligt min åsikt.

 

Lite färg på mina bleka ben är en nödvändighet innan jag kan köra ”bara ben” med den här rosa skönheten. Jag var tvungen att fuska lite och göra färgerna i fotot lite varmare. Jag vill ju inte att ni ska få synfel på grund av min bländande hud. Nu får gärna våren komma tycker jag så den här kjolen får komma ut och luftas i ljumma vindar. Kanske kan jag använda den innan dess, med svarta strumpbyxor och en svart topp. Möjligheten finns ju. För jag vet inte om jag kan hålla mig från att ha den på mig i flera månader. 

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.