Movies & TV

Darling Kjell, my little bonbon

 

 

Jag hittade den här reklamfilmen på en blogg och måste bara dela med mig av den. Ni som bor i Sverige har säkert redan sett den men jag tyckte den var så kul eftersom det är filmat i Paris. Jag skrattade högt när jag såg den. Inga kan göra reklamfilmer som vi i Sverige. Underbar är vad den är, haha!

 

Nu ska jag hoppa in i duschen och snabba mig ner på stan. Jag ska träffa några vänner för barhäng på ett ställe i 2:a. Efter den här dagen behöver jag någonting starkt att dricka och vänner att skratta med.

 

 
0

0 kommentarer

  • Jaroq

    Paris OK 😉 men i övrigt håller inte med… OM han hade suttit med en trist MAN där i radhuset… Då hade den varit Speciell, lite ”ny” … innovativ… etc. NU löjlig, vilja men inte kunna och ”20år” Efter sin tid – Dålig reklam helt enkelt! Sedan har ju Sverige ingen (riktig) Post! mkt post kommer inte fram – oavsett adressändring el inte. Sänk portot istället för dyra (dåliga) reklamfilmer (detta är bara EN av dessa i en lika dålig ”serie”…) – för mig är BRA reklam något som också säljer ”varan” – denna bekräftar bara den dåliga (dyra!) posten i Sverige … och visar en ”dum svensk” som inte kan ta EGNA initiativ och Ringa Upp själv! PS: tilläggas ska kanske(…) att jag är en fd. sk. ”reklammakare” (en kort sejour) – men EN (av många) anledningar att jag inte arbetar i den branschen – är bl.a. ”fördumningen” av dem som förväntas köpa ”budskapet” …

  • Jaroq

    😉 näää – var alldeles för tam! Som sagt hade han suttit där ”i framtiden” med en MAN! gjorde en minitest, visade några i min mkt snäva vänkrets: de som är ’män’ – som tyckte den var ”kul” (och då just för slutet) – däremot ingen av mina gayvänner… ”svaret” blev snarare: är homofobi fortfarande (2012) ”kul” bland svenska reklam_Män(?) – hörde att även Ica har en?! (samma reklambyrå?) Redan för några år sedan fanns en McDonalds (?) reklam i Frankrike som helt öppet visade att gay-kärlek-är-ok – och just nu på italienskTv, går en Ikea-reklam (mkt enkel) där två pojkar beslutar att skjuta ihop sina (Ikea) sängar. Katolskt land vågar – Inte ”fria” Sverige. PS: …tycker (alltjämt) det är kul att SE (all) reklam även om jag inte vill arbeta i den ”världen” 😊 – hamnade hos Dig via Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.