Home Sweet Home

Dagens kontor

 

 

Jag jobbar hemifrån idag och sitter här i mitt kök och knapprar på tangenterna. Det är riktigt skitväder ute med regn och hårda vindar så det är faktiskt lite mysigt att sitta inne och lyssna på musik. Jag plockade (ok, stal är kanske rätt ord) syrener från granngården på vägen hem igår och nu doftar det så gott här. Doften påminner om min barndom eftersom vi hade syrenbuskar i trädgården där jag växte upp. Kakorna fick jag från jobbet i fredags och jag är så sugen på att äta upp hela burken, men nöjer mig med en till kaffet. Den fina kaffekoppen kommer för övrigt från min farfars lantställe. Jag har faktiskt bara en, så jag skulle behöva köpa en hel servis. Rörstrands Ostindia vore drömmen.

 

Nu ska jag ta en lunchpaus, röja upp disken och dubbelkolla så att jag har styr på packningen. Sedan ska jag jobba några timmar till innan jag åker till flygplatsen. 

 
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.