C'est la vie

Crash Test Dummies

 

Jag igår kväll när jag var på taco-kväll hemma hos Linda och Thomas, den senare tyckte jag såg somrig ut i mina jeans vilket var konstigt för årstiden tydligen. Vet inte om han syftade på vinterlandskapet utanför…?

 

Det har varit en rikitgt skön söndag. Först brunch hos svärföräldrarna där det var kaos när vi kom dit. Christophes mamma hade tappat sin Cartier-klocka som är värd en halv förmögenhet och hon var allt annat än glad över detta (vem skulle vara det nu när jag tänker efter?), men som tur är hittades den till slut. Sedan var vi som sagt och simmade i den fina bassängen som ligger nära deras lägenhet. Det kostar lite mer än de andra i stan men eftersom Christophe fortfarande är skriven hos sina föräldrar får vi resident-rabatt.

 

Nu står en lasagne i ugnen och jag lyssnar på gamla tonårs-favoriter. Ikväll är jag glad över att inte ha någonting bestämt eftersom jag känner att jag redan pulsat nog ute i snön för denna helgen. I stället blir det söndagsmys med film medans Christophe ska iväg till en kompis och titta på Zlatan spela fotboll.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.