Weekend

Countryside Living

 

 

Jag har inte rört många knop sedan jag kom ut hit på landsbygden. Jag äter, sover, kollar på Grey’s Anatomy och glider runt i mina skönaste myskläder. Dessutom försöker jag hitta bilder till en ny header. Jag vet verkligen inte hur den ska se ut och jag önskar nästan att jag hade gått en kurs i grafisk design och photoshop vid ett tillfälle i mitt vuxna liv. Sedan är det ju det här med domännamnet – det går ju inte att ändra. Alternativet är att starta en ny blogg, men då dör ju den här med allt sitt innehåll. Jag får klura på det där. 

 

Nej, nu ska jag äta lite lunch och se ett till avsnitt av Grey’s. 

 

 
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.