Okategoriserade

COS I Like It

 

 

Jag fick en kofta av Christophe i julklapp som tyvärr inte passade alls på mig. I onsdags var jag på COS för att byta den till någonting annat och provade då den här fina koftan i merinoull. Tyvärr är den dyrare än den jag fick och jag tycker personligen att 90 euro är väldigt mycket för en kofta när jag tidigare betalat mycket mindre för stickade plagg i lika bra kvalitet. Nu behöver jag ju inte betala hela den summan men det är mer en principsak och jag skulle helst vilja använda de 30 euro som jag får lägga till på någonting annat.

 

På onsdag börjar rean i Paris och jag hoppas innerligt att denna kommer bara nedsatt i alla fall 30 %. I så fall tror jag att det här fina plagget får följa med hem till min garderob nästa vecka.

 

Bild från hemsidan.

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.