C'est la vie

Control

 

Det har varit sådan där dag då det känns som att många lösa trådar knutits ihop, och äntligen börjar den där stressen lägga sig och bytas ut till motivation. Jag har en deadline på ett projekt som jag knappt haft tid att ägna mig åt, och det har känt både jobbigt och energikrävande. Idag hade jag ett möte med en av våra managers som satte allt sitt fokus till att få det att fungera för mig den närmsta månaden. Nu slipper jag känna som att jag inte har kontroll. Jag vet inte hur jag kan ha sådan tur, men det är som att de vill göra allt för att man ska trivas och tycka om sitt jobb. Tänk om det vore så på alla företag? Fast det finns nog en anledning till att vissa jobbat här i två-tre decennier.

 

Det enda som skulle vara grädden på moset nu, vore om det var 10 grader varmare så att jag kunde avsluta dagen med ett kvällsdopp i Västra Hamnen. Det har jag saknat ska jag säga. Nej, nu ska jag ta och åka hem. Igår körde jag ett sent träningspass, vilket innebar att jag kom i säng alldeles för sent. Med andra ord så blir det vila och återhämtning ikväll.

 
0

0 kommentarer

  • emelie - Berlin , Berlin

    Christine! Jag tänkte göra en resa helt själv i höst, men jag vet inte riktigt vart än. Är Paris en bra stad om man reser ensam som tjej? Vad skulle du säga?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.