C'est la vie

Contre jour

 

 

Ett foto jag tog i helgen, på boulevard de Courcelles, med ingången till Parc Monceau i bakgrunden. Jag gillar att fotografera i motljus. Bilden får ett vackert sken som gör den ser lite drömsk och sagolik ut. Som att det ligger en historia bakom fotot. Nu låter jag mer filosofisk än jag faktiskt är, men jag tycker det är förbaskat vackert.

 

Efter en lång dag på jobbet avslutade jag tisdagen med att äta sushi med min kollega Janneke på vårt favoritställe. Vi lyxade till med megameny och raviolis – totalt värde: 2 tickets resto. Nästa vecka får jag nog passa på att laga matlådor, för mina tickets restaurants börjar ta slut. 

 

Nu ska jag krypa upp i sängen och titta på någon serie.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.