C'est la vie

Coming up

 

 

Jag hade en så himla bra helg. Ja, igen. Det är mycket som händer just nu. Roliga och spännande saker. Både just nu och framöver. Bland annat så blir det party till helgen med en hel bunt fina vänner. Sedan kommer syster på besök om ett par veckor och medan hon är här har även Precious bokat en resa för att hälsa på. Som jag längtar! Det ska bli så himla kul att få visa henne var jag kommer från och introducera henne för mina vänner och familj här. Förutom det är en jobbresa till Oslo i planeringsfasen, och i mars har jag ju en helg i London inbokad. 

 

Jag satt uppe till alldeles för sent igår och skrev ett blogginlägg angående att flytta utomlands med tips på hur man hanterar de där omvälvande känslorna i början och etablerar sig. Det inlägget kommer lite senare idag. Sedan så kom jag även på kl 23.30 att jag hade glömt bort tvätten nere i källaren. Bra där. Så hur som helst är jag grymt trött idag och kommer nog få hinka i mig ett par koppar kaffe för att fungera. Men det ska nog gå!

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.