Music & Culture

Christine and The Queens

 

 

Jag är fortfarande i French mode. Det kändes märkligt att höra svenska i morse när jag kom till Malmö, och ännu mer märkligt att prata svenska med folk omkring. Jag höll på att säga merci i stället för tack till tjejen i kassan på Starbuck’s. Mentalt är jag fortfarande i Paris. Det är som att jag inte riktigt greppat att jag kommit hem. Väskorna är fortfarande inte uppackade. Det känns inte som att jag var redo att åka därifrån. Samtidigt är det en lättnad att vara hemma i sin egen säng, och i sin egen lägenhet. Jag måste nog bara landa.

 

 

Jag måste förresten tipsa om en låt som jag hörde flera gånger när jag var i Paris. Jag tycker att det är en så skön stämning i låten. Den passar bra såhär på kvällskvisten när man är i gång med att laga mat eller går runt hemma och plockar. Hon sjunger både på franska och engelska. Dessutom har hon ju världens finaste namn.

 

 

 

 

 
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.