Travels

Champagne District

 

Bild: Google.com

 

Ja, två av er gissade rätt. Om drygt en vecka ska jag och Christophe på en liten mini weekend till staden Reims. Den ligger mitt i Frankrikes champagnedistrikt och det är alltså där alla champagnehus som Moët & Chandon, Lanson, Veuve Clicquot, Bollinger och Mumm har sitt säte. Jag fick välja hotell så det blev Hotel de la Paix. Jag gillar lyxiga designhotell, hehe. Stor säng med vita krispiga lakan, söta shampooflaskor som man kan sno med hem och en inomhuspool. Enligt mig finns det inte mycket som är mysigare än att bo på hotell.

 

Nu ska vi bara försöka boka in en rundtur på någon av champagnegårdarna. Det är lite tricky när ingen av oss har körkort, men man borde väl kunna åka dit med buss.

 

Jag längtar! 

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.