C'est la vie

Cette semaine

 

 

Bloggen har tyvärr hamnat lite i skymundan denna veckan. Jag har en massa att skriva om, men ingen tid till att göra det. London var riktigt fint. God mat, kvalitetstid med syrran (önskar bara att det kunde blivit mer – jag saknar henne redan!) och lite shopping. Efter att jag kom tillbaka i tisdags har det varit full rulle med jobb och annat. Jag har sovit typ 24 timmar på fyra nätter. 

 

Idag kommer några av mina kusiner ner från Stockholm och två av dem ska bo hos mig en natt, så igår efter jobbet städade jag lägenheten i panik. Vi ska gå och se Sophias pjäs Samlaren ikväll, sedan ut och äta med resten av familjemedlemmarna. Det blir mysigt!

 

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.