Weekend

C’est le weekend

 

 

Vad roligt att få många av er deltagit i tävlingen redan. Jag satt och skrattade högt på tåget hem igår när jag läste era roliga och fantasifulla bidrag, haha. Det kommer bli svårt att välja en vinnare.

 

Om det är någon som ramlat in här och bara ”vad fasen snackar människan om?”, så kika in här och delta i att vinna presentkort på resor du också!

 

Idag är det fredag vilket innebär helg för mig. Det är det som är så skönt med kontorsjobb. Jag kan verkligen njuta av helgen. Jag har slutat jobbet och kom precis in till centrala Köpenhamn. Om en dryg halvtimme ska jag möta upp en fransk vän som jag lärde känna när jag bodde hemma och pluggade. Även han jobbar i Köpenhamn så vi ska träffas för en afterwork. Très sympa. 

 

Ha en riktigt fin start på helgen!

 

 

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.