C'est la vie

C’est juste toi et moi, près d’ici ou là bas

I morgon åker mon amour bort över helgen. En grabb-weekend som jag inte fått någon inbjudan till. Inte för att jag velat följa med i och för sig. Nu är vi ganska vana att vara i från varandra och det är viktigt att kunna ha ett eget liv utanför förhållandet. Man är ju inte en enda person utan två. Dessutom är tre dagar ingenting jämfört med fem veckor.

Men trots det så tror jag att vi kommer uppskatta stunden när vi ses efter helgen och sakna varandra under tiden. Det blir konstigt att inte vakna med min älskling som pussar mig ömt i nacken. Jag har ju precis vant mig att inte sova ensam! Fast jag har en massa trevligt planerat för helgen så det ska nog inte gå någon nöd på mig.

Nu ska vi äta lite middag och sen blir det nog en lugn kväll hemma. Pussas och kramas och se på film.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.