C'est la vie

Casually posing

 

Jag tänkte att jag skulle dela med mig av två bilder på mig själv. Eftersom att jag såklart är lite narcissistisk av mig, precis som de flesta människor som hänger på sociala medier. En dramatisk pose à la modèle, och en i stil med “här står jag helt casually och hänger utanför en grön dörr i Rom”. Jag älskar verkligen mina skor från Comptoir des Cotonniers. De är så sköna. Det var väl egentligen det jag ville säga med de bilderna. 

 

Tänk att jag för fyra dagar sedan gick omkring i t-shirt, och nu har på mig vinterjacka, ullstrumpbyxor och handskar. Wtf, Sverige?! Det är ju april! Det är inte okej. Jag längtar till våren. Att gå med en tunn jacka och converse med ankelkorta byxor (utan ullstrumpor!). Äta glass i solen vid kanalen. Framförallt ser jag nog framemot att inte frysa. 

 

Ikväll är jag bjuden till en kompis på middag. Han har lagat något polskt tjohejsan (Bigos) som jag och ett gäng andra vänner får äran att prova på. Spännande! 

Just nu sitter jag med en jäkla smitthärd på tåget. En är supersnuvig och en annan sitter och hostar. Kul! Jag blir säkert sjuk bara för det. 

 

//These are my “dramatic model look” and “casually hanging in front of a green door in Rome” poses. If I’m a narcissist? Aren’t we all at times in this new social media world? Although, what I really wanted to show you were my shoes. I love them with all my heart and can’t wait to wear this here in Sweden as well. As soon as spring decides to make an appearance… It’s April. It’s not ok that I’m still wearing my winter coat and leather gloves. Let’s hope that winter will soon be a long gone memory. Right now I’m really looking forward to not being cold all the time. 

 

Tonight I’m invited to a friend’s place for dinner along with a group of people I haven’t seen in a while. I can’t wait to try the Polish dish he’s treating us with. Very exciting! Right now I’m on the train and people are sneezing and coughing all over. Great! I’ll probably get sick. That would be my usual luck. 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *