C'est la vie

Blog of the week

 

 

Den här veckan har jag varit riktigt dålig på att laga mat (vilket för övrigt verkar vara en omöjlighet att få tid till i veckorna när man jobbar heltid och lite till i Paris). Igår kunde jag inte stå emot när kollegorna tjatade på mig att följa med och ta ett glas efter jobbet. Jag föll för grupptrycket vilket slutade med att jag kom hem sent. Ikväll bestämde jag mig däremot för att duktigt åka hem, och dessutom svänga om Monoprix för fylla upp det tomma kylskåpet, och laga ihop en nyttig måltid.

 

Resultatet blev en god kycklinggryta med zucchini och bulgur. Det blev himla gott om jag får säga det själv!

 

 

Btw, för er stammisar. Jag fick frågan av teamet bakom blogg.se om jag ville vara Veckans Blogg. Det tyckte jag var väldans smickrande så jag var bara tvungen att tacka ja! 

 

Tack för det blogg.se! (klicka på länken så kan ni läsa min lilla intervju)

 

Till nya läsare: Faites comme chez vous! (= känn er som hemma)

 

 

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.