My Sweden

Best Friend

 
 
Jag har haft världens bästa måndag. I eftermiddag träffade jag dessutom min fina Stina som hade slutat jobbet och av en slump var på samma ställe som jag. Vi gick lite på stan, fikade på Barista och gick runt och bara flanerade. Precis som vi brukade göra när jag bodde i Sverige. Jag kan sakna det. Hon är verkligen världens finaste och bästa person. Det spelar ingen roll om vi inte setts på ett år för vi bara plockar upp där vi slutade sist. Dessutom får hon mig att vika mig dubbel av skratt bara för att hon har en så härligt färgglad och ärlig personlighet. Jag älskar henne för det. Finaste vän!
 
 
 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.