C'est la vie

Bästa stunden


Förra året i mars på promenad längs Seine.

Idag kändes det nästan som att våren är på väg. Termometern (nåja, La Chaine Meteo-appen på mobilen) visade 9 grader och jag gick med öppen jacka på vägen hem (i övrigt längtar jag verkligen efter att få använda min nya trench). Men sen vet man ju hur det är, helt plötsligt kan det bli iskallt igen. Men visst är det knäppt att det för en vecka sedan var -9 och nu är det nästan 10 plusgrader..?

Ikväll blev det pizza till middag. Jag spetsade en margerita (pizzan då, inte drinken) från Picard med lite mozzarella och skinka. Kändes nästan som helg. Förutom det faktum att jag i morgon ska upp tidigt och sen jobba till minst klockan 21. Vi har en konferens-soirée på jobbet och jag måste såklart vara där. Men dagen efter det är det FREDAG!

Nu ska jag kramas med Christophe och äta en Danette chocolat noir extra. Morgonen och kvällen är bästa stunderna på dagen, när jag får umgås med min älskling.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.