C'est la vie

Back to work

 

 

Semestern är över och det är dags att gå tillbaka till vardagen. Jag har sovit ganska dåligt de två senaste nätterna, men jag försökte ändå komma upp i tid idag så jag slipper stressa på morgonen. Stress gör bara post-vacation-ångest ännu värre. Bara tanken på alla miljoner mail jag antagligen har i inkorgen och allt jobb jag har att ta igen gör mig kallsvettig, men samtidigt ska det bli kul att återförenas med kollegorna. Vi har ju oftast ganska roligt på jobbet och jag har saknat dem lite. Nu ska jag äta lite frukost innan jag åker till kontoret. 

 

Är ni också tillbaka från semestern? Eller har ni fortfarande en eller två veckor kvar i hängmattan på landet?

Berätta!

 

 

 
0

0 kommentarer

 • Jenny

  Första dagen idag! Har också sovit sjukt dåligt…typ sista veckan. Igår somnade jag 02.30. Vilket innebar 3,5 timmars sömn. Uppdelad. Wiiiieee! jag känner mig dock oförskämt pigg, så det är helt OK. 😊 Dessutom tror jag att jag att kommer att somna bättre ikväll! 😊

 • Ellinor

  Detta är min andra vecka på jobbet. Förra veckan gick förvånansvärt smärtfritt. Efter en fantastisk och härlig sommar kändes det faktiskt helt okej att komma tillbaka till jobbet. Nu blickar vi framåt och ser fram emot en vacker sensommar följt av en lika fin höst. Kram

 • Viktoria - Au Pair i Paris

  Jag har faktiskt precis börjat min semester! Två veckors ledighet från mitt au pairande medan barnen är på landet. Så nu har jag massor av tid att upptäcka ännu mer av Paris! (Fast det känns lite underligt att så mycket saker är stängda i augusti när många är på semester …) Lycka till på jobbet!

 • Christine&Paris

  Vad härligt! Ja man får mer tid att faktiskt njuta av staden när man är ledig 😊 Hoppas du får två fina semesterveckor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.